00:32

 
Kan inte fatta att det redan är december, om 24 dagar så är det jul och sen några dagar efter nyår. Alltså allting kommer gå så fort denna månad, det gör den alltid. Dags att börja handla julklappar också, vilket jag tycker är grymt roligt men även lika svårt. Men kuuuuuuuuuuul iaf.
 
Här sitter jag mitt i natten och kan inte sova för att jag först sov några timmar på eftermiddagen med Hanna och sen har jag riktigt ont i hjärtat/revbenen/håll. Jag vet inte vad det är men varje gång jag gör något så känns det som jag ska dö och kan sedan inte andas. Det är skön känsla. Bad Pontus komma hit så låg i sängen och tog det lugnt och nu har han somnat och jag satte mig i soffan för jag inte kan sova och har grymt ont. Men vissa ''ställningar'' jag ligger/står eller rör på mig så kan det göra så ont så de känns som att någon sätter en kniv i mina revben. Men har gjort lite te och kvarg så ska försöka äta lite för jag har inte kunnat ätit sen jag fick ont vilket var efter skolan ungefär. Hoppas ni har de bättre än jag. goooodnatt för er och för mig blir detta en ganska lång natt... kramKom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se